Onderhoud

Compleet onderhoud voor uw (bedrijfs)auto, motorfiets en camper!
U kunt bij Autobedrijf Peter Evers terecht voor onderhoud aan auto’s, motorfietsen en campers van alle merken, typen en bouwjaren.

Geen onaangename verrassingen

Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of duurt de reparatie iets langer? Wij laten het u altijd even weten. Ook geven we u van te voren een indicatie van de kosten. Als blijkt dat we tegen iets onverwachts aanlopen, nemen we contact met u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Naast normale onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht voor:

  • APK-keuringen en dieselroetmeting
  • Periodiek onderhoud en reparatie
  • Schade-herstel en -afwikkeling
  • Ruitvervanging, indien de verzekering dit niet dekt, doen wij het voor een scherpe prijs!
  • Airco reparaties en onderhoud
  • Montage van trekhaken, navigatiesystemen, carkits, etc.
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden
  • Controle en onderhoud van specifieke punten bij campers, zoals de gas(kook)installatie

Met goed opgeleide monteurs, hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur kunnen wij reparaties snel en vakkundig afhandelen. Wij beschikken over de benodigde diploma’s en de meest recente kennis op autogebied en worden continu bijgeschoold.

Vervangend vervoer

Als uw auto in onze werkplaats verblijft voor onderhoud of reparatie kunt u naar wens gebruik maken van een leenfiets of leenauto.
Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom langs voor een deskundig advies!Airco-onderhoud

Vakkundige service voor uw airconditioning.

Bent u op zoek naar een airconditioning specialist die uw auto airco kan repareren, uw auto-airco kan vullen of bijvullen f uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief kan controleren en onderhouden? Dan bent u bij autobedrijf Peter Evers op de juiste plek!

Auto-airco reparatie en onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van auto-airco installaties in personen- en bedrijfswagens.

Voor een goede werking is het van belang uw airco 1x maal per jaar te controleren en uw airco ook 's winters te gebruiken. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.           website door Tagtic.nl